Azalkmaarnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Maak je huis wedstrijdproef

Tijdens de persconferentie van Mark Rutte op woensdag 6 mei bleek dat het kabinet ernaar streeft om vanaf 1 september het betaald voetbal weer toe te laten. En dat is goed nieuws voor voetbalfans die nu al weken niet naar hun club kunnen kijken op zondag. Toch zitten er nog wel wat haken en ogen aan de beoogde competitiestart van het betaald voetbal.

Competitie op tv

Het betaald voetbal start alleen op 1 september als de cijfers omtrent het coronavirus dit toelaten. Dit betekent dat de startdatum van het betaald voetbal nog niet vaststaat. Bij bijvoorbeeld een oplaaiing van het virus of een grote groei in het aantal ic-opnames, wordt de competitie mogelijk nog langer uitgesteld. Ook start de competitie in eerste instantie zonder publiek. Dat betekent dat we op zondag nog steeds niet naar een wedstrijd kunnen in het stadion. Gelukkig zijn de wedstrijden bij aanvang van de competitie wel weer live op tv te zien.

Scherp beeld

In de tussentijd kun je alvast beginnen om je huis wedstrijdproef te maken. Zorg in ieder geval voor een goed en groot beeld om straks de wedstrijd op te kijken. Spaar bijvoorbeeld voor een grote tv met hoge resolutie of voor een beamer. Met een beamer kun je de wedstrijd kamerbreed projecteren op een witte muur of licht rolgordijn.

Juiste lichtinval

Voor de ultieme beeldbeleving is het ook belangrijk dat je voor de juiste lichtinval in huis zorgt. Niks zo vervelend dan wanneer de zon recht op je tv schijnt en je hierdoor het winnende doelpunt mist. Ga dus op zoek naar raamdecoratie die je kunt aanpassen aan de stand van de zon. Dit kan bijvoorbeeld met goedkope gordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen.

Goed geluid

Als je dan toch vanuit huis naar de voetbalwedstrijd moet kijken, wil je natuurlijk wel dat je de sfeer meekrijgt van het stadion. Goed geluid mag daarom niet ontbreken in jouw huiskamer! Zorg dus voor goede speakers of installeer een surround sound systeem. Zo wordt het geluid verdeeld over de kamer en is het toch net een beetje als je in het stadion zit. Daarnaast werken plissegordijnen van Veneta.com isolerend en dragen dus bij aan het geluid in je woonkamer.

Azalkmaarnieuws.nl

Bezoek Azalkmaarnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over AZ van Alkmaar. Blijf op de hoogte van de laatste AZ transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens AZ wedstrijden.

Azalkmaarnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Azalkmaarnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Azalkmaarnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Azalkmaarnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.